Kedi Sağlığı

Kedi Kısırlaştırma Hakkında Tüm Merak Edilenler (Videolu)

Kedi kısırlaştırma birçok kedi sahibinin verdiği önemli kararlardan bir tanesi. Dişi kedi kısırlaştırma ve erkek kedi kısırlaştırma birbirinden çok farklı süreçler. Bu süreçlerde kedi sahiplerine yardım etmek için kısırlaştırma süreci hakkında bir video hazırladım. Şimdiden iyi seyirler.

Kedi Kısırlaştırma Süreci

Kedi sahipleri kedileri kızgınlık dönemine girdiği zaman veya daha öncesinde kedisini kısırlaştırmak ister ve bunun birçok sebebi olabilir. Kedi kısırlaştırma kediler için zararlı bir durum değildir. Aksine onların daha sağlıklı ve daha uzun bir ömür yaşamasını sağlar.

Kedi kısırlaştırma süreci kedimizin belirli bir yaşı geçmesiyle başlar ve daha sonrasında karar verme, ameliyat ve iyileşme süreci ile devam eder. Tüm bunların detaylarını videoda anlattım.

Erkek Kedi Kısırlaştırma

Erkek kedi kısırlaştırması dişi kedilerine nazaran biraz daha kolaydır. Çoğu zaman 15 20 dakikada biter, daha hızlı uyanırlar ve çoğu operasyondan sonra herhangi birşey kullanmaya gerek kalmaz. Yine bu konuda ki tüm detayları videoda anlattım.

Dişi Kedi Kısırlaştırma

Dişi kedi kısırlaştırma erkek kedilere nazaran biraz daha zordur. Ameliyat süresi biraz daha uzun, uyanma biraz daha geç olabilir. Genelde ameliyat sonrası Elizabeth başlık takmak zorunda kalırız. Yine bu konuda tüm detayları videoda alattım. İyi seyirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu