Uncategorized

Royal Canin, Nd ve ProPlan Kedi Maması Kıyaslaması

Royal Canin, ND ve ProPlan kedi maması kıyaslaması yaptığımız içeriğimize hoşgeldiniz. Bu içeriğin içine eklediğim videoda piyasada premium segmentte satışı bulunan üç mama markasını kıyaslıyorum. Tüm detayları içerik içindeki videodan izleyebilirsiniz.

Neden Kedi Maması Kıyaslaması/Karşılaştırması Yapıyorum?

Kedilerde doğru beslenme, kedimizin ileriki yaşamında ki sağlığını en çok etkileyen husus. Bu nedenle kedimize doğru kedi mamasını seçmek ve onunla beslemek ilk önceliklerimizden biri olmalı. Bizde bu konularda içerik hazırlayarak takipçimiz olan kedi sahiplerine destek olmaya çalışıyoruz.

Videoda Hangi Marka Kedi Mamaları Mevcut?

Videomuzda premium segmentte satılan üç mama markasını aldık. Bu markalarında kitten seçeneklerini alarak üç marka arasından en doğru seçimi yapmaya çalıştık.

Royal Canin Kitten Kedi Maması

Royal Canin Kitten 4 ay ile 12 ay arasındaki yavru kediler için üretilmiş bir kedi maması. Marka bilinirliği olarak çok üstte olan bu markamızın içerik kısmını ve yorumlarını videomuzun detaylarında yaptım.,

ProPlan Junior OptiStart Serisi Yavru Kedi Maması

Nestle’nin markalarından biri olan ProPlan yine evcil hayvan mamaları konusunda oldukça tanınmış bir marka. Videoda incelediğimiz ürünü ise 2 ay ile 12 ay arasında olan yavru kediler için üretilen yavru kedi maması.

ND Morina Balıklı Yavru Kedi Maması

ND aslında içerik olarak ve segment olarak kendini süper premium segmentine koyan, Farmina grubunun bir alt markası. Ülkemizde yine kedisini kaliteli beslemek isteyen kedi sahipleri tarafından bilinen markalardan birisi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu